new skin again



hey uolls.

korang comel tak baby aya kat atas tu. comey kn. lama nyer aya tak updated belog kan. dah bersawang kan. so dengan tu aya pun cuci lah blog sampai jadi warna hitam. kebetulan aya boring dengan warna dark blue. sebenarnya aya da banyak story tak updated \taktersempatnak taip/ .sekarang baru lah free sikit bila cuti sem dah nak dekat
hooray! nak fly ke Alor Star secepat mungkin \nakjumpasomeone/ . aya just tinggal 2 paper lagi tuk exam final. dua2 paper da la HISTORY. proses mengafal la lepas niy. hhuhu. ape-ape pon aya nak korang komen sikit tentang blog aya sekarang.

KEPADA BEBUDAK YANG AMBIL PMR & SPM, YANG BAKAL BERLANGSUNG TAK LAMA JER LAGI. BUAD YANG TERBAIK TAU.
JANGAN HAMPA FAMILI KORANG. CHAIYOK2!

4 comments:

  1. saya lha spm candidates :)

    hikhok ^0^ . tenkiuu kakaaa .

    kaka pon gudluck yeww :)

    ReplyDelete
  2. huhu...ea..spm xlme agy...nervous aq nie...

    ReplyDelete

Dah habis baca. Harap semua terhibur dengan karya conteng itu
Satu komen daripada pembaca membuat saya tersenyum lebar. Terima kasih nanti aya update lagi :)