penad renoved belog sendiri :]


helo.penad aku renoved aku dari pagi sampai petang.hope dah cukup la per ek.tak larat dah nie.makan tengah pun kena tangguh.dulu belog color pink-pink gitu.sekarang aku aku amek warna purple + pink.memang dah tak boleh lari dari warna pink.asal sentuh jer chart color,mesti kena warna pink.pe hal la dengan tangan aku nie :]


aku sebenar nye nak ucap la time kaseh berbanyak kaseh kat blog yang buad tutor untuk aku renoved hari ni.
tanpa korang tak tau la belog aku jadi macam ner! sapa-sapa buad tutor.korang terbek.
korang pulak bagi la sikit komen tentang belog aku sekarang..
tapy aku tak paksa.

p/s:nak out dah,aku dah bau masam.sok da qti drive keta.korang doa kan aku taw.sayang korang.

2 comments:

  1. cntiknye layout bru!!! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete

Dah habis baca. Harap semua terhibur dengan karya conteng itu
Satu komen daripada pembaca membuat saya tersenyum lebar. Terima kasih nanti aya update lagi :)